Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Products » Cameras




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Capture Failed
 Post Posted: Tue Sep 05, 2017 4:35 am 
Offline

Joined: Tue Sep 05, 2017 4:14 am
Posts: 2
Hi,

All of sudden my ASI174MM quit capturing images. It was working fine until last night but today when I try to use Fire Capture I get a 'Capture failed' message and eventually the 'Multiple missed frames' window pops up (see attached screen captures).

-The camera shows up in Device Manager without any errors.
-I am using the v3.0.0.1 drivers.
-I have tried the camera on several computers with the same problems on each.
-I have used both USB2.0 and USB3.0
-I have used FireCapture 2.5.11 x64, SharpCap 2.3805, and PHD2 2.6.3.
-I have uninstalled and reinstalled the drivers.

Is there something that I'm missing, or has my camera failed?


Attachments:
MissedFrames.JPG
MissedFrames.JPG [ 41.07 KiB | Viewed 272 times ]
DeviceManager.JPG
DeviceManager.JPG [ 47.07 KiB | Viewed 272 times ]
CaptureFailed.JPG
CaptureFailed.JPG [ 21.44 KiB | Viewed 272 times ]
Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Capture Failed
 Post Posted: Tue Sep 05, 2017 9:06 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Feb 21, 2013 2:51 am
Posts: 2292
what is the USB Limit value?
did you try lowest value?

_________________
ZWO Founder
Location:lon=120.6 lat=31.3
SuZhou China


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Capture Failed
 Post Posted: Tue Sep 05, 2017 1:22 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 05, 2017 4:14 am
Posts: 2
I used the lowest value for USB Limit (40) with no success.

I have selected and deselected HighSpeed with no success.


Attachments:
USBTraffic.JPG
USBTraffic.JPG [ 18.5 KiB | Viewed 267 times ]
Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Capture Failed
 Post Posted: Thu Sep 07, 2017 3:34 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Feb 21, 2013 2:51 am
Posts: 2292
I think it's hardware problem and need repair
you can contact us through email go for the RMA process

_________________
ZWO Founder
Location:lon=120.6 lat=31.3
SuZhou China


Top 
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Board index » Products » Cameras


Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 3 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: