Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Software » Windows




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post Posted: Fri Jun 16, 2017 4:40 pm 
Offline

Joined: Tue Jun 13, 2017 1:24 pm
Posts: 2
Hi, I got a new asi120 mc camera, that works fine with its native drivers. When I tried the Ascom drivers you provide, Windows device manager reports an unknown device, and in "Properties" I get two errors (#1 & #28) with prompt to install the missing driver.
How can I tell the dev manager that the missing driver was duly installed following your instructions (Ascom Platform first etc..)? I'm not able to find out any path to it.
Best regards


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post Posted: Mon Jun 19, 2017 12:43 am 
Offline
Site Admin

Joined: Fri Jul 25, 2014 2:43 am
Posts: 185
please uninstall the old driver of your ASI120 and reinstall it.

_________________
ZWO software engineer
Location:lon=120.6 lat=31.3
SuZhou China


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post Posted: Tue Jun 20, 2017 7:37 pm 
Offline

Joined: Tue Jun 13, 2017 1:24 pm
Posts: 2
Done, but the device remains steady unknown. Btw, I'm running win7 (64bit).
Regards


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post Posted: Wed Jun 21, 2017 1:01 am 
Offline
Site Admin

Joined: Fri Jul 25, 2014 2:43 am
Posts: 185
You can install TeamViewer send ID and password to us via email: info(at)zwoptical.com, so that we can remote assist you.

_________________
ZWO software engineer
Location:lon=120.6 lat=31.3
SuZhou China


Top 
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Board index » Software » Windows


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: