Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Products » Accessories




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post Posted: Wed Sep 13, 2017 2:03 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 13, 2017 1:58 pm
Posts: 1
I have the EFW8 and after changing filters after a period of inactivity, when connected, the wheel rotates about 300 degrees and stops, then repeats and never settles. It seems it has lost its starting position and I have tried reinitialising through the ASCOM driver, but to no avail. I read about manually moving the wheel to position 1 and then disconnecting and reconnecting, but that seems to have no effect either. Anything I can do to reset it?

It is rotating smoothly, so nothing seems intrinsically wrong with it, it just can't seem to work out where it is...

Thanks
Matt


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post Posted: Mon Sep 18, 2017 6:14 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Feb 21, 2013 2:51 am
Posts: 2292
sorry to see this problem
please exchange a new one from the dealer where you buy from

_________________
ZWO Founder
Location:lon=120.6 lat=31.3
SuZhou China


Top 
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Board index » Products » Accessories


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: